Mihin väliin se liikunta pitikään mahduttaa?

Olipahan taas elokuu. Ei tule ikävä. Miten mää aina päädynkin tekemään aivan liikaa töitä ja nyökyttelemään kiltisti, joojoo mää teen. Täh? Oikeastaan se vituttaa kahdesta syystä, tai siis tarkemmin laskettuna yhdestä. Joka aiheuttaa kaikki muut syyt. Eli ajan puutteesta. Kun oot koko ajan töissä, niin et ehdi mitään muuta. Tai jaksa, koska jos ehdit tehdä muutakin kuin hoitaa duunit (+ duunimatkat joihin kuluu pari tuntia päivässä), niin sitten pitää tinkiä unista. Todella ärsyttävä noidankehä.

Toki elokuun duunisuma oli kertakaikkinen epäonnisten sattumien summa. Oli viikon saikkua, uusia duunikavereita ja muutenkin uusia duunikuvioita ja kaikkea pientä normaalista poikkeavaa sälää. Toki paljon aivan mahtavia juttuja, mutta silti pirusti aikaa vieviä.

cof
Olo heinäkuun jälkeen just niin freesi, ku tällä pelakuulla. Liian kirkasta ja kuivahtanutta!

Jumalauta mää olin perjantaina katki. Kun tiesi, että edessä on kaks päivää vapaata eikä ainuttakaan suunnitelmaa, niin koko kuukauden stressi purkautu lamautumisena. Nyt ollaan jo taas huomattavasti paremmalla fiiliksellä liikenteessä! Koteloituminen sohvan nurkkaan siis toimi.

Elokuun liikuntasaldo näyttää sitten todella surkealta, suorastaan kamalalta. Duunimatkafillarointi jäi kahteen kertaan ja juoksemaan mää pääsin kokonaiset kuus kertaa koko kuussa. Päälle muutama hassu jooga ja kaks kävelylenkkiä ja liikunnat oli siinä. 12 tuntia liikunta. Pitää toki muistaa, että mää makasin viis päivää paiseissani sohvalla ja vetelin antibiootteja 10 päivää, ja lääkäri kielsi ehdottomasti hikiliikunnan kuurin aikana. Ehkä paria viimistä päivää lukuunottamatta, ei olis kyllä tullu mielenkään lähteä riekkumaan juoksupoluille, sen verran heikko happi oli. Mutta ei sairastumista kyllä voi kaikesta syyttää.

parempaa syyskuuta
Syyskuu olkoon vähemmän epätoivoinen!

Mutta toivottavasti syyskuu on armollisempi. Niin duunien kuin liikunnan suhteen. Toki se tarkoittaa hieman eri asioita eli vähemmän duunia ja enemmän liikuntaa!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s