Toiveita ja tavoitteita vuoteen 2018

mascalta
Matkalla Mascaan, pieneen vuoristokylään Teneriffalla

Vaikka vuoden ensimmäisinä päivinä päädyin sairastuvalle, tai ehkä juuri siksi, niin vihdoinkin on taas aikaa kirjoitella. Luonnoksissa on edelleen useampi postaus, jotka jonkun pitäisi viimeistellä julkaisukuntoon. Kirjoittaminen polttelee koko ajan, mutta aina on muka jotain tärkeämpää. Huoh.

Olkoonkin, jälleen kerran, ensimmäinen tavoitteeni tälle vuodelle kirjoittaa tännekin säännöllisesti julkaisuvalmista tekstiä. On se kumma kuinka vaikea on repiä itseään tekemään jotain, jonka kokee mielekkääksi. Yrittänemme silti jälleen kerran 😀

Tästä ei ehkä tule elämän reissuvuotta, kun on perheessä pari opinnäytetyötä työn alla. Silti toiveissa olisi, että vähän useammin pääsisi reissuun kuin viime vuonna. Viime vuoden reissut on nopea laskea: pikainen pyrähdys Dublinissa helmikuussa, Suomi-turnee heinäkuussa ja joulu Teneriffalla, lisäksi päiväreissu tyttöjen kanssa Tallinnaan. Perin surkeaa, tai ainaki olisin halunnut olla reissun päällä paljon enemmän. Varmuudella tänä vuonna reissataan ainakin kahdesti Tampereelle, jos ei muuta. Mutta toivottavasti ennen kuun loppua olisi jo joku ajatus kauemmaskin suuntautuvista matkoista!

Dublin The Quau´s Bar
Pubi Temple Barissa Dublinissa

Toivottavasti tästä tulee myös juoksun vuosi. Maratonit (siitä toisestakin sen raportin vielä kirjoitan loppuun asti) meni aivan puihin, mutta muuten juoksuvuosi meni yllättävänkin hyvin. Tuhat juostua kilometriä tuli täyteen välipäivinä ja ehkä jotain kehitystäkin tapahtui. Tänä vuonna toivottavasti vielä enemmän. Toivottavasti myös fyssarin kanssa kuntoon jumpattu lonkka pysyy myös kunnossa.
Kun vihdoinkin se eka maraton juostaan keväällä maaliin asti ja syksyllä ehkä jo säälliseen aikaankin, niin siitä on kiittäminen Running Academyä, jonka testivalmennusryhmään pääsin syksyllä mukaan. Jahka tämä tauti saadaan kunnolla selätettyä, niin pk2-kausi starttaa eli lisää juoksua. Se on vain ja ainoastaan positiivinen juttu!!! Sen lisäksi ilmoittauduin Running High’n Pimp My Runiin eli toivottavasti myös tekniikka kehittyisi tänä vuonna. Jännittää muuten ihan pirusti. Mitä jos ne sanoo, etten osaa juosta ollenkaan?!? Running Academyyn kyllä kuuluu lähiviikonloppukin, mutta kun en sinne pääse hiomaan tekniikkaa, niin tilalle valikoitui Pimp My Run.

kylmäpihlajan majakka
Kylmäpihlajan Majakka

Näiden lisäksi olisi vielä kevään aikana tarkoitus valmistua. Sitten olisi sekin urakka selätetty. Tämä ei kyllä ole toive tahi tavoite. Tämä on asia, joka suoritetaan. Onneksi hommat on jo ihan loppusuoralla, niin kompastumisen vaara ei ole suuri.

Eikä pidä unohtaa kahta ikuista tavoitetta eli vakaata käsilläseisontaa ja useampaa perättäistä leukaa. Jostain syystä nämäkään taidot eivät kehity itsestään. Auttaiskohan treenaaminen?!

Ja onhan niitä toiveitakin oltava, niin tankotanssin haluaisin säilyttää jollakin tavalla viikkolukujärjestyksessä. Viime vuosi oli säälittävän surkea tankovuosi eli suunta voi olla vain ylöspäin.

Tällä hetkellä on vain yksi tavoite ja toive ylitse muiden. Tervehtyä. Ja päästä juoksemaan ja muutenkin treenaamaan. Valoa on tunnelin päässä, ehkä jo ensi viikolla flunssa on lopullisesti taakse jäänyttä elämää ja pääsen sitomaan lenkkarin nauhat!

Onhan siinä toiveita & tavoitteita. Itseni tuntien niitä saadaan matkanvarrella vielä lisääkin kerättyä 😀

/Iitu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s