Soittolista, olet tärkeä

Lenkeillä korvanapeissa soi joko radio, kirja tai podcast, mutta kisaan on ehdottomasti saatava musiikkia. Kuulostaa siltä kun mulla olisi suurikin kisahistoria takanani. Sehän nyt ei ole millään muotoa totta. Kuukausi takaperin juoksin kolmannen Länsiväyläjuoksuni ja syksyllä rykäisin ensimmäisen puolimarani. Nopealla laskutoimituksella se tekee neljä lappujuoksua. Mutta tällä neljän kisan tuomalla varmuudella ja syvällä rintaäänellä totean, että musiikki rytmittää kisaa ja antaa energiaa. Tietyistä biiseistä on jo muodostunut voimabiisejä, niitä biisejä joiden ekoista riffeistä jo saa varmuutta jatkaa eteenpäin. Varmuutta siitä, että kyllä tästä selvitään.

Yksi hyvä puoli soittolistoissa on, että voi joko keskittyä kuuntelemaan musiikkia ja ”pomppimaan” kappaleiden tahtiin tai vaihtoehtoisesti keskittyä miettimään joko kohta saa kaljaa, ja kuinka kannattas treenata enemmän, ja kuinka juokseminen on aivan typerä laji. Harvemmin matkan varrella on niin kivaa, että keskittyis vaan miettimään kuin siistiä on juosta. Onneksi niitäkin hetkiä on. Eikä pelkkää kurjuutta. Enimmäkseen kuitenkin kurjuutta. Tai ei nyt kurjuutta, mutta jano. Ja halu ruveta harrastamaan jotain vähemmän vittumaista. En tiedä, vaikkapa kävelyretkiä (lähimmälle terassille).

Sain hieman pitkiä katseita tämän vuoden Länärillä, kun lauleskelin ääneen. Voimabiisi nro 1 eli Apulannan Zombeja, pärähti soimaan juuri kun kaarroin sisään Otaniemen kentälle (sen siitä saa kun juoksee melkeen kymmenen minsaa suunniteltua nopeammin, niin biisitki soi aivan väärässä kohtaa) ja saatoin väsymyksestä huolimatta ottaa pikkuloikan ja hymyillä mielipuolisesti lauleskellessani epävireisesti. Anteeksi jos aiheutin jollekulle traumoja. Myös se takanani juossut setä saattoi hieman ihmetellä aiemmin reitin varrella, kun Mambo nro 5 aiheutti akuutin tarpeen hytkyttää lantiota. Se ois kauheen helppoa, jos vois vaan juosta 😀

Ekan maran biisilistaa olen rakentanut jo huimasti yhden biisin verran. Soittolistan ainoa biisi on tällä hetkellä Irwinin Viuhahdus. Listan ensimmäinen biisikin on jo valmiiksi valittu, se on P!nkin Let´s get this party started, mutta en ole vielä jaksanut lisätä sitä. Myös edellämainitut loikkahytkytysbiisit löytyvät varmasti listalta, muutoin tilaa vielä on. Biisit valikoituu enemmän fiiliksen mukaan kuin että ne olisivat jotenkin lempimusaa. Toki lista on raskaamman puoleinen ja punkahtava, mutta sekaan mahtuu kaikkea lastenlauluista suomiräpin kautta voimaballadeihin ja iskelmään.

/iitu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s