Paluu vol ääretön

Noniin, noniin. Jos sitä taas. Palaisi. Kuten niin monesti aikaisemminkin. Nyt suunnitelmat on suuret. Ja päättäväisyys kova. Että jos vaikka tällä kertaa ihan oikeasti. Ja säännöllisesti.

Ja jotta se säännöllisyys nyt ihan oikeasti tällä kertaa toteutuisi, niin alkuun varmaan hieman lasketaan tuota rimaa. Mulla oli joku suuri alitajuinen suunnitelma, että kaikki pitää linkittää, ja joka hemmetin fakta tuplatsekata. Että jos enemmän olisi sitä kuuluisaa tajunnan virtaa, unohtamatta toki niitä ihan oikeita tosiasioita. Luonnoksia on jo vaikka kuinka, että jos ne nyt vaan sitten viimeistelis!

Eli tulossa olisi nyt alkuun asiaa ainakin hieman vielä New Yorkista, eihän siitä ole ku vuosi vasta. Sitten koukataan Ahvenanmaan kautta Madridiin ja käydään vielä Dublinissa. Välissä varmaan fiilistellään kevättä ja haaveillaan tulevista matkoista. Ja ehkä juostaan vähän. Tai enemmänkin. Kun ei ole lukijoita, niin on helppo viedä hommaa ihan mihin suuntaan haluaa. Alue saattaa laajentua hieman. Ei nyt mihinkään yleiseen fiilistelyyn, mutta sekoitetaan soppaan varmaan hieman urheilua liikuntaa. Punanaaman seikkailut liikunnan ihmeellisessä maailmassa ovat tällä hetkellä lähempänä arkitodellisuutta kuin matkaaminen edes lähelle.

sortunumökkikruunuvuori
Kuva keväältä 2016 Kruunuvuorenrannasta. Enää ei ole edes sortuneita raunioita.

Kahtellaan mihin tie vie. Toivoa sopii, että säännölliseen postaus tahtiin. Mitään joka päivä päivittyvää superblogia tästä ei missään tapauksessa tule. Mutta jos nyt edes liki viikottain 😀

/iitu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s