Oi New York, New York

Seuraava reissu suuntautuu Atlantin tuolle puolen eli New Yorkiin ja Bostoniin. Lennetään Iceland Airilla Reykjavikin kautta Nykiin, ollaan siellä neljä päivää ja hypätään bussiin ja ajellaan kolmeksi yöksi Bostoniin, josta palataan vielä viikoksi Isoon Omenaan. Jeih. Molempien eka reissu itärannikon pohjoisosiin. Miamissa vierailtiin useampi vuosi sitten. Tai onhan me tavallaan hengailtu Nykissä yks yö, se tosin vietettiin tiiviisti JFK:n sisuksissa…

Matkakuume rupeaa olemaan vähitellen kohtuu korkealla. Lähtöön on reilu viikko, ja tavallaan tänään on viiminen päivä kun kerkeää rauhassa fiilistelemään lähtöä. Ens viikko menee tiiviisti kolmiossa, jonka kulmat on koti – koulu – duuni. Ja niitä sivuja sitten mennäänkin vauhdilla ees ja taas. Koti on lähinnä huoltoasema, jossa aina välillä käydään peseytymässä ja nukkumassa 😀 Mutta eipähän kerkeä ainakaan liikaa stressata. Mun slogani ”Ei se oo ku tehä vaan”, voidaan sitte lähdön hetkellä muuttaa muotoon, ”Ei se oo ku lähteä vaan”. Kunhan muistaa Visan, passin ja kengät, joilla on hyvä kävellä. Loput voi sitten hommata reissun päältä!

Newyorkoppaat
Opaskirjat New Yorkiin -tsek. Opaskirjat Bostoniin -työn alla

Mutta on tsek-listalla vielä muutama kohta, jotka jossain välissä ennen lentokoneen lähtö pitäisi keretä hoitamaan. Lippuja pitäs tulostella ja vähän pyykkiä pestä, niin ja kaivaa ne matkalaukut varastosta ja vähän ehkä pakatakin 😀 Onneks pakolliset eli ESTA ja liput & majoitukset on kunnossa, ja passi voimassa.

Että lähden tästä jatkamaan fiilistelyjä eli surffaamaan internetin ihmeellisiin syövereihin. New York -kirjanmerkkikansioon varmaan mahtuu vielä muutama sivu lisää muistiin, niiden kymmenien muiden sivujen joukkoon…

/Iitu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s