Uuteen nousuun

Heipä hei taas,

viime kerrasta onkin vierähtänyt jo, noh tuota, aikaa.

Eli (jälleen kerran) olisi tarkoitus saada blogi herätettyä henkiin, pysyvästi! Ajatus on sama vanha: pitää julkista matkapäiväkirjaa. Ja ehkä vähän fiilistellä reissuja etukäteen ja kyllähän sitä jotain perinteitä pitää olla, niin fiilistellä niitä vanhempiakin reissuja. Vaikka vaan sen takia, että kuvitusta miettiessä on pakko järjestää tuota ulkoisen kovalevyn uumenista löytyvää sekametelisoppaa, joka ei ole organisoitua kuvagalleriaa nähnytkään. Itsekin aina yllätyn mikäli sieltä etsimäni löydän alle tunnin.

Ja koska kirjoitteluun olisi tarkoitus saada jotain säännöllisyyttä, eikä rahapussi anna ihan niin usein periksi hypätä lentokoneeseen / laivaan / junaan / bussiin, niin välillä saatetaan hyppiä hieman sivuraiteille matka-agendan alta. Toisaalta matkailua se on kotiseutumatkailukin, ja treenimatkailu ja kauppareissuilu ja sohvasurffaus eikä halvempaa tapaa olekaan päästä toisiin maisemiin kuin lukeminen 😀 Mutta saas nähä, ei olla niin kovin tiukkapipoisia.

Lisäksi to do -listalla olisi vihdoinkin opetella käyttämään tuota aikaa sitten hommattua järkkäriä sen ansaitsemalla tavalla. Eli toivon mukaan kuvien taso tulee vähä vähältä nousemaan. Toki sitä odotellessa saatte nauttia vaihtelevan tasoisesta kuvatarjonnasta. Välillä sitä toki ihan pelkällä onnellakin saa hyviä otoksia. Mutta vakaa aikomus on siis saada onnen osuus vähentymään ja oma osuus nousemaan. Ehkäpä jonain päivänä sitten opettelen oikein käsittelemäänkin niitä kuvia, mutta ei nyt kuitenkaan lähdetä heti mopolla valtatielle!

Kun nyt taas olen julkisesti huudellut, että lupaan tätä päivitellä, niin palaanpa tästä lopettelemaan tuon Dublin part 2 postauksen, joka on ollut luonnoksissa vasta vuoden 😀

Eli palaamme asiaan aivan juuri!

/Iitu

 

P.s. onneksi seuraava matka odottaa kulman takana, niin on ainakin muutamaan postaukseen sisältöä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s