5 kommenttia artikkeliin ”Kambodza kuvina

 1. Siistiä. Onks siin ekas kuvassa ruskettunu Toni päikkäreillä. Entä se kaljakuski, tuliks sinne Teijän bungaloviin. Mutta toi munkki? Eiks siellä lämmössä sokerit sula? Vai oikeasti se oikea munkki. Taiteellinen kuva se on!

  Heh! Eri lämmössä mennään. Mää kävelen täällä Siwaan ja Teil on noita piknikmestoja. Mutta ainakin sama aurinko, tietääkseni!

  1. Kuvassa mä ”ottamassa aurinkoo”:-) ja se kuva munkista tuli aivan vahingossa. Iitu otti kuvan jollain ihme säädöillä ja kuvasta tuli mielestämme magee…. On tosi kiva ku seuraat ja kommentoit jatkamme samaan malliin. Terkkuja

 2. Arska

  Moikka taas .Laadukas kirjoittelu jatkuu, Kiva nähdä muutakin kun pelkkiä lomaesite kuvia. Nauttikaa olostanne siellä lämpöisessä, täällä etelän hiihtoloma aikana kiva katella kuvia ja lukea juttujanne. Hiihtänyt en ole vuoden 83 jälkeen( Kiitos SA-INT)

  T Arska

 3. ilkku

  Hienoja kuvia! Pitäkää edelleen hyvää huolta itsestänne ja nauttikaa. Terveisiä ihan toisista maisemista, tunturista. t. I ja M

  1. Voi hitsi, kyl mäkin haluaisin mäkeen ja hiihtämään…. No ens talvena si! Teille kovasti terveisiä ja muistakaa levätä myös:-) kiva kuulla teistä ja kiva ku seuratte liikkeitämme. Masalle terveisiä, et varaa mulle ja itselleen marraskuuksi hiihtokauden avajaiset…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s