Apua! Me lähdetään….

Nyt on kaikki kalenterin luukut auki eli sehän tarkotaan, että tänään lennetään! Pirukseen jännittää, mutta kai se tästä. Rinkat on pakattu ja kämppäki rupeaa olemaan lähtökunnossa. Ou jee… Jotenki ihme fiilis. Ei sitä oikein vieläkään taida ymmärtää mihin sitä on päänsä pistäny…. Nyton päästy jo kentälle asti juomaan lähtöskumppia. Koneki on sopivasti myöhässä, koska Istanbulissa sataa lunta. Jep, onneks ei tartte siellä mennä ulos. Takit kun jätettiin himaan! Yllättävän hektisiä nää vikat päivät on ollu. Lauantaina nähtiin rakkaita vikaa kertaa ennen reissua, ja se aiheutti kipeät vatsalihakset ja lievää epäsosiaalisuutta sunnuntaille 🙂 Sunnuntai meniki sitte siivoillessa ja pakkaillessa. Tulipahan jääkaappi ja pakastinki sulatettua ja pestyä. Hyvähän se on ainaki kerran kahteen vuoteen sekin homma tehä! Ja sunnuntaina pääsi vielä saunaankin. Teki kyllä hyvää.Tänään onki sitte hoidettu juoksevia asioita eli palautettu saunan avainta ja wlania ja kirjaston kirjoja. Ja sitte oliki aika nykästä johdot seinästä, heittää rinkat selkään, laittaa ovi lukkoon ja hypätä bussiin. Rinkoille ei painoa kauheasti kertyny, mun rinkka paino 8,4 kiloa ja Tonin 7,6 kiloa. On se kumma, ku viikonloppureissulle Karstulaan tarvii kolme laukkua ja vähintään viidet kengät, ni neljän kuukauden reissuun riittää kahdet kengät ja yks hyvin vajaa rinkka. Mulla on matkassa parit sortsit, bikinit ja pari t-paitaa, muutaman alushousut ja sukat. Ja ne kahdet kengät eli yhdet sandaalit ja jalassa olevat tennarit. Jos pakkauksiin lasketaan mukaan myös mpäällä olevat vaatteet, niin täydenty lista reisitaskuhousuilla, pitkähihasella paidalla ja hupparilla. Tonin vaatesetti on jotakuinkin sama, tosin toivon mukaan se ei pakannu bikineitä vaan uimahousut. Sitte mukana on tosiaan edellä mainittu kasa lääkkeitä, leather man, taskulamppu, jesari, pelikortit, kamera, Samsung Tab, aloe veraa, hammasharjat ja-tahnaa, shampoota ja naamarasvoja, riippumatto, muutama kirja, savetteja, käsidesiä, munalukkoja, hieman rahaa ja paljon reipasta mieltä.

image

Hyvää matkaa meille!

Yksi kommentti artikkeliin ”Apua! Me lähdetään….

  1. ilona hackzell

    Tervemenoa! Ihan kirpaisee mahanpohjasta, kun ajattelee teitä. Onnea ja elämyksiä positiivisella fiiliksellä. Luemme innolla matkapäiväkirjaanne. Täällä lunta satelee. Ja Matilla on uusi älypuhelin! Ehkä se oppii pitämään yhteyttä myös sillä – nyt on räplännyt vempainta siihen malliin. terveisin Ilona ja Matti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s