Lääkkehiä (mummot matkalla)

image

Lääkkeitä on vaikka kuinka vaik ei kipeitä ollakkaan (jotkut voivat olla erimieltä….). Mukana on malariaa varten lariam (joka mahdollisesti aiheuttaa hallusinaatioita tai muuta kivaa), suolistotulehdusta varten antibiootit, lentopelkoa varten xanorit, Iitun kilpparilääkkeet eli thyroxinit, lavantautia varten on otettu vivotifit, hepatiittilääkityskin on hoidettu. Ja tietenkin muu ”kotilääkitys” on myös pakattu matkaan (parasetamolia, laastaria, antihistamiinia, herpesrasvaa ym.) unohtamatta käsihygieniaa. Lääkkeisiin laitettiin Yliopiston apteekissa suomen euroja lähemmäs 400 euroo, joka vituttaa tällaista nuukajussia….lisää tuskaa aiheuttaa se et luin jostakin blogista et malarialääkkeet oli ostettu paikanpäältä muutaman euron hintaan??

Ny eletään vuoden ekaa päivää, matkan alkuun siis vajaa viikko. Fiilikset nousevat, mul eka vuorotteluvapaapäivä ja murulla eka työttömyyspäivä. Istutaan olohuoneen matolla pakataan rinkkoja, joudaan olutta ja fiilistellään. Huomen Kanta-Hämeeseen sukuloimaan. -Toni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s