Matkanodotusjoulukalenteri

image

Ehkä maailman rumin joulukalenteri, mutta ajaa hyvin asiansa. Tänään aukesi luukku numero 12, mikä siis tarkoittaa, että 12 luukkua avattavana ennen lähtöä. Huih. Alle kaksi viikkoa ja lämpö kutsuu. Vielä ois kasa valmisteluita tehtävänä ja muutama työvuoroki pitäs suorittaa 🙂 Matkakuumekin antaa vielä odotella itseään. Ollu hieman liikaa työjuttuja ja joulujuttuja ja muuten vaan juttuja. Aina aika ajoin sitä havahtuu, että lähtö on ihan kohta, ja vaikka mitä pitäis vielä tehä ja jihuu lähtö on ihan just. Ja sitten sitä taas keskittyy ihan muihin juttuihin ja unohtaa koko lähdön. Tonilla viedään tänään viimistä ja kohta ne on tosiaan mullaki vuorot lusittu, ni eiköhän se kunnon matkakuume sieltä löydy. Viimeistään siinä vaiheessa, ku ekaa kertaa pakkaa rinkkaa, niin taitaa paniikin sekainen odotus hiipiä rintaan.

On sitä kaiken keskellä keretty jo matkaakin valmistella. Rokotukset on otettu ja lääkkeitä hankittu, Toni on tänään suorittanu passien ja muiden dokumenttien kopiointia ja lentolippujen tulostusta. Shoppailemaan lähdetään ens viikolla ja erinäisten matkablogien lukemista jatketaan… Pikku hiljaa, pikku hiljaa, mutta varmasti valmista tulee. Kohta juodaan lähtöskumppia lentoasemalla ja sitte se on menoa se!

-Iitu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s